EETHUIS SARAY OCAKBASI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 804 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Saray Ocakbasi. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 19:25 super lekker!
9 jun 2024 om 23:27 We ordered the Kanat schotel. The food was AMAZING!
9 jun 2024 om 21:53 Super!
9 jun 2024 om 20:53 Het eten was heerlijk en echt vers. We waren blij verrast en zullen zeker vaker bestellen.
9 jun 2024 om 14:15 Best in enschede
8 jun 2024 om 21:29 Eten van eethuis Saray is altijd prima, iedere keer weer! Aan te raden. Aviat Olsun!
8 jun 2024 om 20:11 Het eten was warm toen we het binnen kregen, het smaakte ook erg lekker! Zeker aan te raden!
5 jun 2024 om 13:50 Altijd geweldig
4 jun 2024 om 9:55 Heb erg genoten van de mix voor 1 persoon. Het lijkt voor dat geld wat karig maar niets is minder waar, precies genoeg. Het brood was netjes langs het vet van de gril gewreven zodat alle smaken terug kwamen en dat zie je zelden Bravo onder de indruk
3 jun 2024 om 19:12 Mix voor 2 personen besteld. Kip was wel super lekker alleen rund viel echt tegen. Beetje alsof je op plastic kauwt. Presentatie zag dr goed uit hopelijk smaakt het daar de volgende keer ook naar. En vriendelijke bezorger!
1 jun 2024 om 23:13 Kwaliteit met alles erop en eraan!
1 jun 2024 om 18:50 Een aantal keer bij hun besteld, wat ontzettend lekker. Ik ben vooral fan van de linzen soep. En altijd snel bezorgd, echt een aanrader!