EETHUIS SARAY OCAKBASI

EETHUIS SARAY OCAKBASI Authentiek Zuid-Turkse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Saray Ocakbasi. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 12:17 Heerlijk zoals altijd!
2 jul 2022 om 20:34 Eten was precies op tijd klaar. Grote portie en we hebben heerlijk gegeten!
1 jul 2022 om 21:34 Eten was weer top echt een aanrader ze stellen je echt nooit teleur!
26 jun 2022 om 21:46 Een beetj e aan de dure kant maar heerlijk gegeten, echt top !
25 jun 2022 om 20:50 Saray mix besteld, was veel en heerlijk Bezorging was sneller dan geadverteerd
23 jun 2022 om 20:03 Altijd lekker, beste restaurant uit enschede enige die zich nog onderscheiden dmv kwaliteit eten
21 jun 2022 om 16:07 Saray mix voor 2 personen besteld en blij verrast met de hoeveelheid en kwaliteit van het eten. zeker aan te raden als je zin hebt in de Turkse keuken maar wat anders wil dan weer een kapsalon.
2 jun 2022 om 21:54 lamskoteletten Besteld. het vlees was niet goed gegrild en dus smaakte niet lekker. voelde als een verspilling van geld toen ik 23 € voor zoiets gaf. Jammer!
27 mei 2022 om 0:03 Zoals altijd heel goed
22 mei 2022 om 22:27 Altijd klasse! Nergens zo lekker gekruid als hier
20 mei 2022 om 19:52 Wat hebben wij ontzettend lekker gegeten!! Super mals vlees, super vers.. en… ik waande mij even op vakantie! Zeker voor herhaling vatbaar
16 mei 2022 om 21:09 Het eten was verrukkelijk!!